Directie

Richard Stakenburg Danny Stakenburg is sinds begin 2015 directeur van M&P Facility + Security Services B.V., onderdeel van M&P Industries B.V. | Groepsholding. Danny werkt al sinds 2009 voor M&P en was technisch verantwoordelijk. Met akkoordbevinding vanuit M&P had hij in die tijd ook nog een eigen onderneming DS Security Systems, dat is overgenomen door M&P Facility + Security Services B.V en daarmee is hij fulltime in dienst getreden.
 
Richard Stakenburg Richard Stakenburg is operationeel verantwoordelijk voor M&P Facility + Security Services B.V. en is al vanaf de oprichting verbonden aan de onderneming. Daarnaast is hij ook operationeel betrokken bij de overige werkmaatschappijen binnen de holding op basis van zijn kennis en ervaring.

Richard zegt daarover: Ik ben een allround professional die het vak vanuit de praktijk heeft geleerd. Ik sta tussen de mensen, zowel de klant als onze mensen hun belangen nimmer uit het oog verliezend. De voeling met de markt acht ik zeer belangrijk en daarom ben ik ook zelf operationeel actief in het veld. Mijn motto is: "managen doe je niet vanachter je bureau ".

M&P Facility + Security Services B.V. is een onafhankelijke bedrijf met eigen mensen en werkt in voorkomende gevallen ook samen met andere dienstverleners in Nederland.

De klanten zijn met name vastgoedeigenaren en beheerders van kantoorpanden & winkelcentra, zorginstellingen, scholen en het MKB.

M&P Facility + Security Services B.V. werkt volgens het model van "Het Nieuwe Werken" dat vanuit de groepsholding voor alle onderliggende werkmaatschappijen wordt aangehouden om medewerkers persoonlijke vrijheden en verantwoordelijkheden te geven en adequaat de overheadkosten zo laag mogelijk te houden.

Groepsholding
Innovatieve Facility en Security Concepten!