Bedrijvengroep

 

ruud Ruud van der Poel is de oprichter en eigenaar van M&P Industries B.V. (groepsholding).
M&P Industries B.V. is opgericht in 1996 en is de houdstermaatschappij van de volgende ondernemingen:

Door de jaren heen, d.w.z. al voor de tijd dat er gesproken werd over ‘Het Nieuwe Werken’ is er vanuit de holding voor alle onderliggende werkmaatschappijen een breed gedragen beleid gevoerd om adequaat en consequent de overheadkosten zo laag mogelijk te houden. De moderne infrastructuren en communicatiemiddelen maken dit mede mogelijk.


De gedachten voor Het Nieuwe Werken is destijds mede ingegeven dat – naast lagere kosten – het maatschappelijk verantwoord ondernemend is om mens + werk de ‘ruimte’ te geven om naar eigen inzicht deze verantwoordelijkheid in te vullen. Het Nieuwe Werken (HNW) is binnen M&P al jaren een geslaagd en succesvol project gebleken. Mede daardoor kunnen we ook concurrerend zijn.

M&P Industries B.V. (groepsholding) en daarmee dus ook de verschillende werkmaatschappijen streven niet naar winstmaximalisatie, maar wensen zich te gedragen als samenwerkingspartner voor en met u, waarbij ook rekening wordt gehouden met de te verwachten noodzakelijke investeringen op het gebied van dienstverlening, technologie, opleiding, innovatie en groei.


Saving money while you're investing!