Directie

 

Simone van der Poel

Simone van der Poel uit Dordrecht is super trots als zij verteld hoe in korte tijd haar glasbedrijf van de grond is gekomen.

Wat eind 2013 is gestart vanuit het zogenaamde “couveuse” model, opgezet door haar echtgenoot en investeerder Ruud van der Poel,  is nu een volwaardig en landelijk dekkend glasbedrijf.

Het glasbedrijf, onderdeel van M&P Industries B.V. | Groepsholding, is in minder dan een jaar tijd in staat gebleken om als divisie volledig op eigen benen te staan en is toen omgezet naar een zelfstandige vennootschap met Simone van der Poel aan het roer.

Simone zegt daarover: “ Ik was al meer dan 25 jaar actief in de glaswereld, maar in loondienst en mijn echtgenoot bood mij de kans om voor mezelf te beginnen ”.

M&P Glasbedrijf + Glasschade Herstelservice B.V. is een onafhankelijke bedrijf met eigen mensen en werkt samen met fabrikanten, de groothandel en andere glasleveranciers in Nederland.

De klanten zijn met name vastgoedeigenaren en beheerders van kantoorpanden & winkelcentra, zorginstellingen, aannemers en zakelijke dienstverleners.

Als specialist adviseert M&P in overleg met de fabrikanten over de technische of esthetische waarden van glas en de toepassingen er van. M&P biedt vanwege een uitgekiend logistiek concept net dat stukje extra service dat hen onderscheidt van de overige branchegenoten.

M&P Glasbedrijf + Glasschade Herstelservice B.V. werkt volgens het model van ‘Het Nieuwe Werken’ dat vanuit de groepsholding voor alle onderliggende werkmaatschappijen wordt aangehouden om medewerkers persoonlijke vrijheden en verantwoordelijkheden te geven en adequaat de overhead-kosten zo laag mogelijk te houden.


Overzichtskaart

M&P Glasbedrijf + Glasschade Herstelservice ontzorgt, … dat is glashelder!