M&P Glasbedrijf + Glasschade Herstelservice B.V.

M&P Glasbedrijf + Glasschade Herstelservice B.V. is onderdeel van M&P Industries B.V. (groepsholding), houdstermaatschappij van meerdere besloten vennootschappen met onderlinge synergie in dienstverlening.

M&P Glasbedrijf + Glasschade Herstelservice B.V. is een onafhankelijke bedrijf en werkt samen met fabrikanten, de groothandel en glasleveranciers in Nederland. Het is een consortium van specialisten die garant staan voor objectief advies, flexibiliteit, korte communicatielijnen, correcte plaatsing en just-in-time levering. M&P vormt daarmee de basis voor een concurrerend prijsbeleid.

De knowhow binnen M&P is meer dan 25 jaar ervaring van vakbekwame mensen en dit specialisme maakt het mogelijk om een compleet programma van glas, beglazings- en aanverwante producten  deskundige te adviseren, te plaatsen en te monteren. Als specialist adviseren wij in overleg met de fabrikanten over de technische of esthetische waarden van glas en de toepassingen er van. 

In combinatie met onze leveranciers biedt M&P vanwege een uitgekiend logistiek concept net dat stukje extra service dat ons onderscheidt van de overige branchegenoten.

LEVERING, MONTAGE EN BEWERKING VAN ALLE VOORKOMENDE GLASSOORTEN

Als breed georiënteerde onderneming zijn we thuis in de woning- en utiliteitsbouw, interieurbouw, alsmede in renovatieprojecten. M&P Glasbedrijf + Glasschade Herstelservice B.V. is daarin heel divers en flexibel. Wij plaatsen niet alleen glas in kozijnen, maar monteren ook installatieglas en volglasconstructies. Alles onder begeleiding van ervaren en gespecialiseerde vakmensen, die zowel het toepassen van de juiste materialen als het plaatsen conform de normeringen bewaken.


M&P Glasbedrijf + Glasschade Herstelservice ontzorgt, … dat is glashelder!