Directie

Erik Vogels

Erik Vogels werkt al sinds 2003 als controller voor de holding en is tevens algemeen directeur en mede-eigenaar van
M&P Accountancy + Administration Services B.V.

M&P Accountancy + Administration Services B.V. is als vennootschap in 2012 opgericht om ondernemers in de breedste
zin te ondersteunen in hun financiële administratie.

Erik zegt daarover: “Mijn brede financiële kennis maakt mij tot 'huisarts' voor mijn cliënten en M&P ondersteunt u op een breed terrein, onder meer op het gebied van management en organisatie, financiële administratie en fiscale aangelegenheden”.

M&P Accountancy + Administration Services B.V., onderdeel van M&P Industries B.V. | Groepsholding, is een zelfstandige vennootschap met eigen mensen, maar werkt nauw samen met de gelieerde bedrijven in de groep op basis van de aanwezige synergie.

M&P verzorgt de financiële informatievoorziening, administratieve organisatie en het verbeteren van systemen, werkwijzen en procedures. Wij verzorgen ook de begroting en indien gewenst ook de jaarrekening van de organisatie. Als controllers zijn wij in staat om op een structurele wijze waarde voor de organisatie te creëren.

De klanten zijn met name ondernemers in het MKB segment, middelgrote ondernemingen en investeerders.

M&P Accountancy + Administration Services B.V. werkt volgens het model van ‘Het Nieuwe Werken’ dat vanuit de groepsholding voor alle onderliggende werkmaatschappijen wordt aangehouden om medewerkers persoonlijke vrijheden en verantwoordelijkheden te geven en adequaat de overhead-kosten zo laag mogelijk te houden.

MP Industries B.V. Groepsholding
Accurate cijfers is continuïteit!