M&P Accountancy + Administration Services B.V.

M&P Accountancy + Administration Services B.V. is onderdeel van M&P Industries B.V., houdstermaatschappij van meerdere besloten vennootschappen met onderlinge synergie in dienstverlening.

M&P Accountancy + Administration Services B.V. is een flexibele en proactieve organisatie gespecialiseerd in dienstverlening op administratief en financieel gebied ten behoeve van het MKB.

Voor een doelmatige bedrijfsvoering is een degelijke administratieve basis onmisbaar. Wij doen veel meer dan alleen maar uw boekhouding verzorgen. Wij beoordelen de doelmatigheid van uw administratie, maken begrotingen en ondernemingsplannen,
periodieke rapportages en prognoses. Op basis daarvan geven we adviezen en stellen waar nodig verbeteringen voor.

Naast de financiële en organisatorische gang van zaken bij uw onderneming worden ook de algemene ontwikkelingen in uw bedrijfstak met u besproken. Dit betekent voor u een regelmatig contact met uw financieel adviseur van M&P Accountancy & Administration
Services B.V.





Ook juridisch zullen wij u bijstaan in het fiscale recht, arbeidsrecht en ondernemingsrecht. Dat kan een pragmatische oplossing zijn die tevens het einde van het juridische vraagstuk betekent. Indien nodig kunnen wij in bijzondere kwesties doorverwijzen naar een voor u geschikte fiscalist, advocaat of een notaris in ons netwerk van samenwerkingspartners.


Accurate cijfers is continuïteit!